49ste Die Meede toernooi groot succes!

Zondag 28 januari was het zover: Het 49ste Die Meede toernooi werd gehouden! De speel locatie was wederom Sporthal de Amerhal in Made.

Al vroeg in de ochtend hadden de eerste mannen en vrouwen zich verzameld om een dag vol tafeltennis te beleven. De eerste mensen hadden zich al verzameld bij de ingang van de sporthal rond de klok van 8 uur. Toen om half 9 de zaal en kantine openging, gingen er een aantal mensen alvast zich gereedmaken en een balletje slaan en een aantal mensen begon de dag met een kopje koffie. 
De organisatie begon met de laatste dingetjes te regelen en klaar te zetten terwijl de rest van de deelnemers vrolijk binnen kwamen.

Om 9 uur was het dan vervolgens tijd om het toernooi officieel te openen. Dit werd gedaan door de voorzitter van Die Meede: Marcel. Na een kort welkomstwoordje werden de eerste wedstrijden opgestart. Het toernooi was nu officieel begonnen!

In de kantine werd het scorebordsysteem voor de live scores en de diaslides met informatie nog opgestart waarna de organisatie zich ook volledig op het toernooi konden richten. Het scorebordsysteem en de daarbij benodigde T.T.V. Die Meede app, was voor de vele deelnemers wennen, maar een aantal omarmde het systeem ook direct. Ondanks dat het systeem nieuw was waren de reacties positief en dat bied perspectief voor de toekomst.

Het toernooi begon met de enkel wedstrijden voor zowel de jeugd als de senioren. De senioren hadden over het algemeen poules van 4 of 5 deelnemers. De poules van de jeugd waren groter waardoor deze langer duurde.
Bij de jeugd werden eerst alle enkel wedstrijden gespeeld en daarna de dubbel wedstrijden. Bij de jeugd begonnen de dubbel wedstrijden rond de klok van 14:00 uur. Ook hier werden alle dubbel wedstrijden direct achter elkaar gespeeld. Door de jeugd werd er flink fanatiek gestreden om de winst in zowel de enkel als de dubbel en dat leverde mooie wedstrijden op.
Nadat alle wedstrijden voor de junioren waren gespeeld werd voor de jeugd de prijsuitreiking gehouden.
Hieronder de winnaars:

Junioren 1 enkel

De top 4 wordt hieronder vermeld:
1. Natalia
2. Rutam
3. Nathan
4. Stijn

Junioren 2 enkel

De top 4 wordt hieronder vermeld:
1. Daniël
2. Lars
3. Daan
4. Lotis

Juniroren 1 dubbel

De top 3 wordt hieronder vermeld:
1. Niek en Daan
2. Rutam en Stijn
3. Robert en Fay

Junioren 2 dubbel

De top 3 wordt hieronder vermeld:
1. Daniël en Lotis
2. Nathan en Quinten
3. Willem en Nena

Bij de senioren werden de enkel wedstrijden en de dubbel wedstrijden afgewisseld. Tot aan de finales. De dubbelfinales werden als eerste gespeeld en daarna de enkelfinales.
Hieronder de uitslagen:

Senioren 1 enkel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Steven
2. Ramon

Senioren 2 enkel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Jack
2. Rene

Senioren 3 enkel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Zowi
2. Hans

Senioren 4 enkel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Joël
2. Jasper

Senioren 5 enkel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Stan
2. Jochem

Senioren 1 dubbel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Vicky en Boy
2. Ronan en Quinlan

Senioren 2 dubbel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Joey en Joël
2. Lisa en Sander

Senioren 3 dubbel

Alleen de nummers 1 en 2 worden hieronder vermeld:
1. Amy en Michiel
2. Arjo en Jos

De volledige wedstrijdschema’s, uitslagen en winnaars zijn te vinden op:
NTTB Toernooien – 49ste Die Meede Toernooi

Nadat alle finales gespeeld waren was het ook tijd voor de prijsuitreiking voor de senioren. 
De prijswinnaars namen hun prijzen in ontvangst en gingen voor de fotograaf en de eigen verenigingen en vrienden/familie op de foto. Daarna moest de verenigingsbeker nog uitgereikt worden. Het was spannend maar uiteindelijk had Belcrum wederom de meeste punten verzameld dit jaar, al zaten de concurrenten er dit jaar heel dicht bij.
Nadat de prijsuitreiking was geweest gingen de meeste spelers weer voldaan richting huis. Het 49ste tafeltennis toernooi van Die Meede was wederom een mooi evenement geworden waarbij de sport weer in een mooi daglicht is gezet.

De foto’s en video van de enkel finale, zullen later op de website worden geplaatst en we laten dit uiteraard weten wanneer deze beschikbaar zijn!

Als laatste noot van dit toernooiverslag willen we iedereen die heeft meegedaan aan het toernooi bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme, want zonder jullie is er geen toernooi.

Daarnaast willen we Anton en Mary en het personeel van de Amerhal bedanken voor de goede zorgen gedurende de hele dag.

Amerhal

We bedanken onze toernooi sponsor: William Schilderwerken.

WilliamSchilderwerken

En als laatste bedanken we iedereen die heeft bijgedragen aan het opzetten, organiseren, draaien van- en opruimen van het toernooi.

Volgend jaar de 50ste editie!

Volgend jaar is het een speciaal Die Meede toernooi, want dan wordt het toernooi voor de 50ste keer gehouden. 
Reserveer alvast een plekje in de agenda richting het einde van januari volgend jaar en zorg dat je er bij bent!