8ste week Baronie competitie deel 2

De 8ste week van de Baronie competitie zit erop. Die Meede 3 moest op woensdag 22 november een uitwedstrijd spelen tegen Never Down 1. Hoe heeft Die Meede 3 het gedaan?

Die Meede 3 speelde tegen Never Down. Namens die Meede 3 waren Jan, Jan en Frank van de partij. Bij Never Down deden: Henk, Martin en Jan mee.
De eerste wedstrijd was Henk tegen Jan wat direct zorgde voor een spektakelstuk. De eerste game werd nipt gewonnen door Jan, maar daarna viel al snel de gelijkmaker. Daarna keek Jan tegen een achterstand aan welke hij nog ongedaan kon maken. Maar daarna ging het alsnog mis in de laatste game. In 5 games (11-13, 11-6, 11-9, 5-11 en 11-6) werd er verloren.
Daarna was het Martin tegen Jan. Jan pakte vanaf het begin af aan al gelijk de controle in de wedstrijd en wist, mede daardoor, de wedstrijd eenvoudig in 3 games (5-11, 5-11 en 9-11) te winnen.
Daarna was het Jan tegen Frank. Frank had het lastig tegen Jan en kwam ook op achterstand, maar daarna wist Frank de wedstrijd wel om te draaien. Uiteindelijk waren er 4 games (11-8, 8-11, 11-13 en 6-11) nodig om de wedstrijd winnend af te sluiten.
Daarna was het tijd voor de dubbel. Martin en Jan tegen de 2 J’s van Die Meede: Jan en Jan. In een spannende wedstrijd waarbij de uitslagen dichtbij elkaar zaten was het de thuisspelende partij die de overwinning in 3 games (11-8, 11-9 en 11-8) wist te pakken.
Daarna was het Martin tegen Jan. De eerste game kwam Jan er bijna niet aan te pas. Maar daarna kon hij zich toch prima herpakken. Helaas was het niet voldoende om de overwinning binnen te halen. In 3 games (11-2, 11-6 en 11-8) werd er verloren.
Daarna was het Henk tegen Frank. Ook dit was weer een spannende wedstrijd en de uitslagen hadden ook zomaar andersom kunnen zijn. In deze spannende wedstrijd was het uiteindelijk Henk die er met de overwinning vandoor ging. In 3 games (11-9, 11-8 en 11-7) werd er verloren.
Daarna was het Jan tegen Jan. Jan van Die Meede pakte de voorsprong maar zag deze daarna in de volgende game weer verdwijnen. Helaas kreeg hij daarna niet meer de kans om een voorsprong te pakken of zelf gelijk te maken. Hierdoor verloor Jan deze wedstrijd in 4 games (6-11, 11-8, 11-5 en 11-5).
Daarna was het alweer tijd voor de laatste 3 wedstrijden. De eerste was Martin tegen Frank. De eerste game was overtuigend voor Jan die maar weinig weggaf. Daarna werd het wat spannender in de wedstrijd, maar gelukkig kon Frank de druk van Martin goed aan. In 4 games (4-11, 7-11, 12-10 en 9-11) werd er gewonnen.
Daarna was het Jan tegen Jan. In de eerste twee games was Jan van Never Down de betere. In de derde game kwam Jan wel beter in de wedstrijd. Maar helaas was dit te laat om nog een resultaat te halen in deze wedstrijd. In 3 games (11-1, 11-3 en 11-8) werd er verloren.
Daarna was het Henk tegen Jan. Na een spannend begin waarin Henk de leiding nam, was het Jan die de gelijkmaker maakte. Daarna kon Jan de wedstrijd regie overnemen en de games ook binnen halen. In 4 games (11-9, 8-11, 5-11 en 5-11) werd er gewonnen.
Die Meede 3 verloor met 6-4 en staat na deze wedstrijd op de 5de plek met nog 1 punt voorsprong op de nummer 6. Kan Die Meede 3 wegblijven van de laatste (6de) plek of kan het nog omhoog kijken waar Die Meede 2 de concurrent is?