8ste week NTTB competitie

Met nog 3 wedstrijden te gaan nadert de NTTB competitie het einde. In ronde 8 van de NTTB competitie spelen alle teams van Die Meede een uitwedstrijd. Hoe is het de teams vergaan?

Die Meede 1

Die Meede 1 nam het op tegen The Back Hands 3.
Namens Die Meede traden aan: Wim, Jack en de speler die later kwam: Ramiro. Namens The Back Hands waren: Peter, Jordy en Rudolf van de partij.
(De wedstrijden werden op een andere volgorde gespeeld dan in het verslag, omdat Ramiro pas later kon aansluiten bij deze wedstrijd, maar het verslag volgt de wedstrijdvolgorde van de officiële formulieren.)
Als eerste was het Peter tegen Wim. Peter die liet zien in uitstekende vorm te verkeren had het lastig tegen de goed spelende Wim, maar had uiteindelijk wel het overwicht waardoor de wedstrijd in 3 games (11-8, 11-7 en 11-9) werd verloren.
Daarna was het Jordy tegen Jack. Jack die Jordy goed wist te ontregelen en met zijn spel alles terug bracht, kon de wedstrijd in 3 games (6-11, 6-11 en 13-15) winnend afsluiten.
Daarna was het Rudolf tegen Ramiro. In een spannende wedstrijd, waarbij het spel van Ramiro hem op sommige momenten in de steek liet, werd er uiteindelijk toch in 3 games (11-8, 11-7 en 11-9) verloren.
Daarna was het tijd voor de dubbel. Peter en Jordy tegen Wim en Jack. De eerste game werd nog verloren, maar daarna waren de mannen van Die Meede los. Na een goede tactische bespreking werd de dubbel overtuigend gewonnen in 4 games (11-3, 6-11, 2-11 en 7-11).
Daarna was het Jordy tegen Wim. Na een goed begin waarbij Jordy alles raak sloeg, was het Wim die wat terug deed. In de laatste game moest Wim helaas toch de winst aan de goed spelende Jordy laten. In 4 games (11-9, 11-7, 6-11 en 11-9) werd er verloren.
Daarna was het Peter tegen Ramiro. In een wedstrijd waarbij zo beetje alles maar fout kon gaan wat fout kan gaan, was het Peter die eenvoudig wist te winnen. In 3 games (11-0, 11-6 en 11-2) werd er verloren.
Daarna was het Rudolf tegen Jack. Jack had direct vanaf de start een uitstekend strijdplan en voerde dat ook tot bijna perfectie uit. In 3 games (2-11, 6-11 en 4-11) werd er gewonnen.
Daarna was het Jordy tegen Ramiro. Ramiro die weinig vertrouwen had na zijn vorige partij kon de eerste game toch winnen. Daarna was het weer rommelig maar door een aantal net balletjes kon hij Jordy genoeg uit het spel halen. Dit zorgde ervoor dat Ramiro de wedstrijd in 4 games (9-11, 11-7, 3-11 en 8-11) wist te winnen.
Daarna was het Rudolf tegen Wim. Wim had het moeilijk tegen Rudolf maar kon uiteindelijk toch, na 3 spannende games (5-11, 10-12 en 11-13), opgelucht adem halen en de wedstrijd winnend afsluiten.
Daarna was het Peter tegen Jack. Peter die wederom uitstekend speelde en vooral aan het aanvallen was, had het lastig tegen de verdedigende Jack. Maar toch werd de muur van Jack gebroken. In 3 games (11-8, 11-7 en 11-8) werd er verloren.
De wedstrijd eindigde in 5-5, maar Die Meede had liever de winst mee naar huis genomen. Die Meede 1 staat nog wel 2de maar de achterstand op de nummer 1 is nu opgelopen naar 5 punten.
Kan Die Meede 1 nog stunten en kampioen worden?

Die Meede 2

Die Meede 2 moest al vroeg in de week uit naar Asio 1.
Die Meede 2 trad aan met: Fred, Marc en Gerard. Asio trad aan met: Henk, Cor en Karel.
Henk tegen Fred eindigde in 3 games (11-4, 11-4 en 11-9) in een overwinning voor Henk.
Cor tegen Marc werd in 4 spannende games (10-12, 13-11, 13-11 en 11-4) gewonnen door Cor.
Karel tegen Gerard werd in 5 games (11-8, 8-11, 11-8, 9-11 en 9-11) gewonnen door Gerard.
De dubbel tussen Henk en Karel en Fred en Marc werd gewonnen door de mannen van Asio in 3 games (11-9, 17-15 en 11-8).
Cor tegen Fred werd in 4 games (3-11, 11-8, 6-11 en 13-15) gewonnen door Fred.
Henk tegen Gerard werd in 5 games (2-11, 13-11, 11-8, 8-11 en 6-11) gewonnen door (mr. 5 gamer himself) Gerard.
Daarna was het Karel tegen Marc. Deze werd in 3 games (4-11, 8-11 en 5-11) gewonnen door Marc.
Cor tegen Gerard werd in 3 games (12-10, 11-7 en 11-9) gewonnen door Cor.
Karel tegen Fred werd in 4 games (6-11, 11-9, 11-7 en 11-8) gewonnen door Karel.
Henk tegen Marc werd in 5 games (5-11, 11-7, 5-11, 12-10 en 4-11) gewonnen door Henk.
Die Meede 2 speelde 5-5 en staat hiermee op de 4de plek met 2 punten voorsprong op de nummers 5 en 6. Kan Die Meede 2 de veilige plek vasthouden en wellicht zelfs nog naar boven kijken?

Die Meede 3

Die Meede 3 nam het op tegen TCS 1.
Namens Die Meede traden: Joey, Marinko en Joël aan.
TCS speelde met: Christian, Mark en Dave.
Vrijdag avond 10 november; de kraker tussen TCS en Die Meede!
Joey mocht het spits afbijten tegen Christian, die een stuk beter speelde dan bij de thuiswedstrijd. Joey kreeg er maar geen vat op en verloor dan ook in 3 games.
Hierna was het de beurt aan Marinko om tegen Mark aan te treden. Mark, die alleen nog maar van Joey verloor dit seizoen, had veel moeite om Marinko naar zijn forehand te krijgen. Hij kreeg namelijk alles op de backhand waardoor Marinko het hem erg lastig maakte. Uiteindelijk gaf de speciale service van Mark de doorslag en werd de 2e partij ook gewonnen door TCS.
Hierna mocht Joël tegen Dave aantreden. Tijdens de thuiswedstrijd won Joël helaas niks ondanks goed spel. Zijn insteek voor vanavond was dan ook: alles wat ik win is mooi meegenomen. En zo geschiedde.
Na een eerste overtuigende game winst van Joël begon Dave beter in zijn spel te komen maar kon hij de concentratie van Joël niet breken.
Het eerste punt voor Die Meede is binnen!
Na een kort overleg werd er gekozen voor een nieuwe dubbel set-up voor dit seizoen: Joey & Marinko.
Twee games werden verloren en twee games werden gewonnen. Uiteindelijk werd de dubbel in de 5e game beslist met minimaal verschil in richting van TCS. 3-1.
Mark mocht hierna tegen Joey. Wat een mooie pot had kunnen worden eindigde helaas in een overwinning voor TCS waarbij Joey er niet tot nauwelijks aan te pas kwam. 4-1
Hierna trad Joël aan tegen Christian.
Dit werd uiteindelijk een bloedstollende partij met zeer veel mooie rally’s die uiteindelijk werd binnen gehaald door Joël, die als enige tot nu toe de punten voor Die Meede pakte!
4-2
Dave had nog wat recht te zetten tegen Marinko van de thuiswedstrijd. Na een belabberde 4e game van Marinko waarin de controle niet tot nauwelijks aanwezig was, kon je merken dat de irritatie zorgde voor een flinke vermindering in concentratie. Dit resulteerde in een vroege achterstand in de 5 game die niet meer in te halen viel..
5-2
Mark mocht hierna nog een keertje aantreden tegen Joël. Met mooie rally’s en fantastische slagen was dit een mooie wedstrijd om te zien ondanks dat deze wel door Mark gewonnen werd. Inmiddels was de tussenstand 6-2 en is de voorsprong teruggebracht naar maar 1 punt. Kunnen de heren van Die Meede 3 het tij nog keren?
Joey mocht voor zijn laatste partij aantreden tegen Dave en zorgde er met goede druk op het spel voor dat hij zelf het initiatief bleef houden waardoor deze partij resulteerde in winst.
6-3.
Marinko mocht vandaag fungeren als hekkensluiter en mocht als laatste aantreden tegen Christian. Eerste twee games werden nipt gewonnen door Marinko, hierna begon Christian zijn spel aan te passen en won hij de derde game vrij eenvoudig van hem. Marinko begon zich weer te ergeren aan de vele fouten maar riep nog ietwat sarcastisch “dan maar in vieren”. Gelukkig kon hij net op tijd zijn focus terugvinden en de laatste game ook naar zich toe zetten, eindstand 6-4!
Met aankomende week twee competitie wedstrijden komt er aan dit seizoen bijna een einde en jaagt Die Meede 3 nog steeds op het kampioenschap!