9de week Baronie competitie deel 2

Die Meede 4 speelde op Woensdag 29 november een uitwedstrijd tegen Hirundo 2. Hoe is deze wedstrijd gegaan?

Die Meede 4

Die Meede 4 ging naar Lage Zwaluwe om een uitwedstrijd tegen Hirundo 2 te spelen.
Namens Die Meede traden: Peter, Theo en Arne aan. Hirundo trad aan met: Wil, Gerard en Mike.
De eerste wedstrijd was Wil tegen Peter. Een spannende wedstrijd met uitslagen die dicht bij elkaar lagen. Peter speelde een goede wedstrijd en had helaas net de pech dat de laatste puntjes niet goed vielen. In 3 games (11-8, 11-9 en 11-7) werd er nipt verloren.
Daarna was het Gerard tegen Theo. Ook Theo speelde een uitstekende wedstrijd en was in de tweede game dichtbij de gelijkmaker. Helaas viel deze niet, maar dit werd prima gecompenseerd in de derde game. Helaas ging het in de vierde game alsnog mis. In 4 games (11-6, 12-10, 5-11 en 11-4) werd er verloren.
Mike tegen Arne. Arne kon in de eerste 2 games nog goed tegenstand bieden maar in de derde game ging het opeens snel. In 3 games (11-7, 11-6 en 11-2) werd er verloren.
Daarna was het alweer tijd voor de dubbel. Wil en Mike tegen Peter en Theo. De mannen van Die Meede speelde een goede dubbel en waren telkens dichtbij, maar kwamen net te kort om de games naar hun hand te zetten. In 3 spannende games (11-9, 11-8 en 11-6) werd er helaas net verloren.
Daarna was het Gerard tegen Peter. Na de dubbel was Peter nog warm en dat was meteen te zien in deze wedstrijd. De eerste game werd gewonnen en de tweede dan ook gelijk maar. Daarna was er even een vorm dipje en pakte Gerard de derde game. Maar Peter kwam sterk terug en won overtuigend de vierde game. In 4 games (7-11, 5-11, 11-7 en 3-11) werd er gewonnen.
Daarna was het Wil tegen Arne. Arne kwam 2-0 achter in deze wedstrijd en deed toen de wedstrijd kantelen. Uiteindelijk werd het gelijk, al was het spannend, maar in de beslissend game ging het helaas toch nog mis. In 5 games (11-5, 11-7, 7-11, 10-12 en 11-6) werd er verloren.
Daarna was het Mike tegen Theo. De eerste twee games was qua uitslag gelijkwaardig, maar het spel van Theo was niet verkeerd. In de derde game ging het helaas net iets minder waardoor Mike kon profiteren. In 3 games (11-6, 11-6 en 11-3) werd er verloren.
Daarna was het alweer tijd voor de laatste 3 wedstrijden.
Gerard tegen Arne. Arne begon uitstekend en speelde een bijna foutloze eerste game. Ook de tweede game was goed. Daarna kwam er een klein tikje in de derde game maar meer dan dat werd het ook niet meer. In 4 games (1-11, 8-11, 12-10 en 6-11) werd er gewonnen.
Daarna was het Mike tegen Peter. Peter had het in de eerste twee games moeilijk tegen het spel van Mike. In de derde game kreeg Peter het spel onder de knie, maar de game viel net in het nadeel uit van Peter anders was er wellicht meer te halen geweest. In 3 games (11-4, 11-4 en 13-11) werd er verloren.
Als laatste mochten Wil en Theo tegen elkaar. Dit was ook een zeer spannende wedstrijd. De uitslagen had je ook zomaar om kunnen draaien omdat alles maar nipt werd binnengehaald. Maar helaas voor Theo vielen de belangrijke puntjes niet gunstig voor hem. In 3 games (11-8, 12-10 en 12-10) werd er verloren.
Die Meede verliest met 8-2 van Hirundo en blijft hierdoor laatste in de poule. Met 6 punten voorsprong lijkt plek 5 ver weg.
Nu spelen de nummers 4 en 5 tegen elkaar en dat gat is maar 1 punt, dus daar telt alles om de nacompetitie te ontlopen… Als Die Meede de laatste ronde minimaal met 7-3 weet te winnen is er nog een kleine kans om plek 5 in handen te krijgen. Gaat het Die Meede 4 lukken of gaat het team helaas degraderen? Dat weten we na de laatste wedstrijd….