De laatste ronde NTTB competitie

De laatste ronde van het voorjaarsseizoen van de NTTB competitie zit erop. Hoe hebben de teams het seizoen afgesloten? Lees het hieronder!

Die Meede 1

Voor Die Meede 1 kon het een hele mooie avond gaan worden als er minimaal 4 punten werden behaald, want dan zouden ze kampioen zijn! Dan moesten er dus wel punten gehaald worden tegen Breda 1.
Namens Die Meede waren: Jack, Sven en Wim present en ze namen het op tegen: Andres, Toon en John. 
Als eerste was het Jack tegen Andres. De eerste game werd nipt gewonnen, in de tweede game kwam Jack beter in de wedstrijd. In de derde game was het toch Andres die iets terug deed omdat de concentratie even weg was. Maar gelukkig herstelde Jack goed in de vierde game. In 4 games (11-8, 11-6, 6-11 en 11-7) werd er gewonnen.
De tweede wedstrijd was Sven tegen Toon. Sven had voor vanavond de extra versnelling gevonden en hij ging vol voor de overwinning. In een wedstrijd waar weinig te halen was voor Toon werd er in 3 games (11-4, 11-2 en 11-5) gewonnen.
De derde wedstrijd was Wim tegen John. Wim begon sterk aan de wedstrijd maar in de tweede game werd het gelijk. Daarna was het een gelijk opgaande wedstrijd maar Wim pakte wel de derde game. In een nog spannendere vierde game viel uiteindelijk de beslissing. In 4 games (11-4, 6-11, 11-8 en 12-10) werd er gewonnen.
Die Meede 1 heeft nog 1 punt nodig, lukt het deze te verzilveren in de dubbel?
Namens Die Meede waren het Jack en Sven die het opnamen tegen Andres en Toon. De eerste game ging vlot en de tweede game ook, maar daarna kwam er klad in de wedstrijd en werd het toch nog heel spannend in de derde game. Na wat spannende momenten kon de champagne van stal worden gehaald want in 3 games (11-5, 11-6 en 12-10) werd er gewonnen.
Met 4 punten in de tas is Die Meede 1 KAMPIOEN geworden in de 3de klasse!
Natuurlijk moet er nog wel verder gespeeld worden.
Sven tegen Andres was een spannende wedstrijd waarbij de beide heren alles uit de kast haalde. Dit resulteerde in een gelijkwaardige wedstrijd waarbij de beslissing pas laat viel. In 5 games (11-4, 12-14, 7-11, 11-6 en 12-10) werd er gewonnen.
Daarna was het Jack tegen John. Jack schoot ook uit de startblokken en kwam snel op een comfortabele voorsprong. Misschien iets te comfortabel want hij kakte wat in, maar ondanks de spannende uitslag in de derde game, werd er wel in 3 games (11-3, 11-5 en 11-9) gewonnen.
Wim tegen Toon was de volgende wedstrijd die op het programma stond. Wim kwam ook verdiend op een comfortabele voorsprong maar liet zich toch verrassen in de derde game. Maar gelukkig kon ook Wim orde op zaken stellen. In 4 games (11-4, 11-7, 9-11 en 11-7) werd er gewonnen.
De laatste 3 wedstrijden van het seizoen.
Sven tegen John, begon nog spannend, maar Sven kwam al snel op stoom en liet zien dat er vanavond niks te halen was in Made. In 3 games (11-9, 11-8 en 11-4) werd er gewonnen.
Wim tegen Andres was ook een hele vlotte wedstrijd. Wim had ook de extra versnelling gevonden en dat was duidelijk merkbaar. Ook deze wedstrijd werd in 3 games (11-3, 11-5 en 11-5) gewonnen.
Als laatste Jack tegen Toon. Jack die met zijn hoofd al aan het bier zat, liet zich verrassen in de eerste game, maar daarna was ook Jack aan boord geklommen van de sneltrein, want daarna ging het vlot. In 4 games (9-11, 11-2, 11-5 en 11-4) werd er gewonnen.
Die Meede 1 sluit het seizoen af met een 10-0 zegen op Breda 1 en is 1ste geëindigd in de poule. Dat werd tot de kleine uurtjes nog gevierd in Sporthal de Amerhal in Made!

Die Meede 2

Die Meede 2 nam het op tegen Breda 2 en verloor met 2-8. Hierdoor is Die Meede 2 op een 4de plek geëindigd en speelt het ook volgend seizoen in de 4de klasse. 

Die Meede 3

Die Meede 3 speelde tegen Belcrum 10 en verloren met 4-6. Ze waren al kampioen en zijn volgend seizoen ook in de 4de klasse actief.