Die Meede 3 en 4 ook begonnen aan de Baronie competitie!

Die Meede 3 en Die Meede 4 speelde op woensdag 24 januari een uitwedstrijd. Hoe zijn het de teams vergaan in hun eerste wedstrijd van het seizoen?

Die Meede 3

Die Meede 3 moest het opnemen tegen Prinsenbeek 2. Die Meede 3 ging met de volgende opstelling ten strijde: Jan, Jan en Frank. Prinsenbeek trad aan met: Arthur, Marco en Alexander.
De eerste wedstrijd was Arthur tegen Jan. Dit werd gelijk een spannende wedstrijd waarbij beide mannen de kaas niet van het brood lieten eten. Na twee games was de stand gelijk en ook na vier games was de stand gelijk. In een beslissende vijfde game (11-5, 9-11, 11-8, 10-12 en 11-8) viel de beslissing en werd er helaas nipt verloren.
De tweede wedstrijd was Marco tegen Jan.  De eerste game was een gelijk opgaande wedstrijd maar daarna nam Marco het initiatief van de wedstrijd over. In 3 games (11-6, 11-2 en 11-2) werd er verloren.
Daarna was het Alexander tegen Frank. Ook dit werd weer een zeer spannend potje. Alexander pakte de openingsgame maar daarna was het Frank die de leiding nam. Helaas kon Alexander gelijk maken, als was het maar nipt. Weer moest de vijfde en beslissende game uit gaan maken wie er met de winst vandoor ging. Uiteindelijk werd er in 5 games (11-8, 7-11, 13-15, 12-10 en 11-9) nipt verloren.
Daarna was het tijd voor de dubbel. Arthur en Marco tegen Jan en Jan. Kunnen de 2 J’s van Die Meede hier het eerste puntje pakken?  De dubbel ging gelijk op alleen was het duo van Prinsenbeek gunstiger begonnen dan de mannen van Die Meede. Helaas werd er in 3 games (11-4, 11-8 en 11-4) verloren.
Daarna was het Marco tegen Jan. Wederom een spannende wedstrijd waarbij de eerste game overtuigend naar Marco ging. Jan maakte gelijk en pakte zelfs de leiding maar kon in de vierde game niet voorkomen dat Marco de gelijkmaker kon maken. Wederom in de vijfde en beslissende game (11-4, 10-12, 6-11, 12-10 en 11-8) werd er nipt verloren.
Toen was het Arthur tegen Frank. Frank begon uitstekend aan de wedstrijd en pakte de eerste game. Daarna met dezelfde cijfers ook de tweede game. Uiteindelijk was het hier drie maal is scheepsrecht, want in 3 games (6-11, 6-11 en 8-11) was het eerste punt binnen.
Daarna was het Alexander tegen Jan. Wederom een spannende wedstrijd waarbij Alexander de leiding pakte. Jan maakte daarna gelijk maar moest de derde game nipt aan Alexander laten. Daarna pakte Alexander door en werd er in 4 games (11-6, 10-12, 12-10 en 11-5) verloren.
Daarna was het Marco tegen Frank. De wedstrijd begon met de langste game van de avond en dat was een goede voorbode voor Frank, die deze eerste game won. Daarna was het Frank die de regie had en met 3 games (15-17, 6-11 en 2-11) de wedstrijd wist te winnen.
Daarna was het Alexander tegen Jan. De eerste game was nog een prooi voor jan, maar daarna kon Jan het niet meer voor elkaar krijgen tegen de goed spelende Alexander. In de vierde game kwam Jan weer een beetje op gang, maar helaas was het net te laat. In 4 games (5-11, 11-2, 11-3 en 11-7) werd er verloren.
Daarna was het Arthur tegen Jan. De eerste game was spannend maar viel niet in het voordeel van Jan uit. Daarna was het spel van Jan even wat minder waardoor de voorsprong groter werd voor Arthur. Helaas kon Jan in een goede derde game het niet meer rechttrekken. I n 3 games (11-7, 11-3 en 11-8) werd er verloren.
Die Meede 3 beleeft een valse start van het seizoen en verliest met 8-2 van Prinsenbeek en staat nu samen met Breda 2 onderaan in de poule.

Die Meede 4

Die Meede 4 speelde hun eerste wedstrijd uit tegen Never Down 3. Die Meede 4 ging ten strijde met: Arne, Theo en Peter. Never Down trad aan met: Berry, Gerhard en Henk.
De eerste wedstrijd was tussen Berry en Arne. De eerste game ging overtuigend naar Berry. Arne pakte vervolgens zeer overtuigend de tweede game. Daarna werd het spannend en nam Arne de leiding, maar in de vierde game maakte Berry gelijk. In de vijfde game was de tank van Arne te ver leeg en werd er uiteindelijk in 5 games (11-3, 2-11, 12-14, 11-9 en 11-2) verloren.
Daarna was het Gerhard tegen Theo. De wedstrijd begon spannend en de eerste game was nipt voor Theo. Daarna nam Gerhard het initiatief over en de games die volgde werden nipt verloren. In 4 games (10-12, 11-6 , 11-7 en 11-8) werd er verloren.
Daarna was het Henk tegen Peter. In een spannende wedstrijd was het Peter die de eerste game nipt wist te winnen. Hetzelfde gebeurde in de tweede en de derde game waardoor er voor het eerst dit seizoen gejuicht kon worden. In 3 games (8-11, 7-11 en 9-11) werd er gewonnen.
Daarna was het alweer tijd voor de dubbel. Berry en Gerhard tegen Theo en Peter. De eerste game was spannend en beide teams ging vol voor de winst waardoor elk punt telde. Uiteindelijk wist Die Meede de mentale tik uit te delen. Daarna in de tweede game ging het iets soepeler. De derde game was wederom spannend, maar de mannen van Die Meede gaven de winst niet meer uithanden. In 3 games (12-14, 5-11 en 8-11) werd er gewonnen.
Daarna was het Gerhard tegen Arne. Gerhard begon het beste aan de wedstrijd, maar daarna nam Arne het over. Daarna werd het een mooi tafeltennis gevecht welke uiteindelijk wel door Gerhard in 4 games (11-5, 4-11, 11-9 en 11-6) werd gewonnen.
Daarna was het Berry tegen Peter. De eerste game was voor Peter en de tweede was ook nipt voor Peter. Daarna pakte Berry een game met een uitstekend spel. Peter had in de vierde game wel weer een antwoord op het spel van Arthur en wist deze te winnen, waardoor in 4 games (6-11, 10-12, 11-4 en 5-11) de wedstrijd werd gewonnen.
Daarna was het Henk tegen Theo. De eerste game was voor Henk, maar daarna kwam ook Theo steeds beter in de wedstrijd en werden de game weer spannend en de uitslagen dus ook. Uiteindelijk werd er wel in 3 games (11-5, 11-8 en 11-7 verloren.)
De laatste 3 wedstrijden van de avond waren aangebroken, gaat Die Meede met de winst naar huis, wordt het gelijk of word er verloren? Alle scenario’s staan nog open…
Als eerste was het Gerhard tegen Peter. De eerste game was spannend en lagen de uitslagen dicht bij elkaar. Maar Peter was de beter in de tweede game en pakte daarna goed door. Voor de derde keer deze avond konden de handjes de lucht in, want in 3 games (8-11, 2-11 en 5-11) werd er gewonnen.
Daarna was het Henk tegen Arne. Henk won nipt de eerste game, maar Arne maakte de gelijkmaker met dezelfde score. Daarna was het spannend in de derde game en in de vierde game, maar Arne wist deze wedstrijd in 4 games (11-8, 8-11, 9-11 en 8-11) over de streep te trekken.
Als laatste mochten Berry en Theo het nog tegen elkaar opnemen. Theo wist de eerste en de tweede game nipt te winnen. Daarna in een zeer spannende derde game deed Berry wat terug. Maar Theo herpakte zich goed en met dezelfde uitslag als de eerste en tweede game, was ook de vierde game een prooi voor Theo. In 4 games (8-11, 8-11, 13-11 en 8-11) werd ook deze wedstrijd gewonnen.
Die Meede 4 begint het seizoen met een 4-6 overwinning en staat op een gedeelde eerste plek, maar BSM 3 en Tios Terheijden 1 moeten nog spelen en kunnen eventueel Die Meede nog passeren.  Maar ondanks dat dit mogelijk is, is Die Meede 4 ook goed aan het seizoen begonnen.