Die Meede 3 Kampioen in de Baronie competitie!

In de 10de en laatste wedstrijd van het seizoen in de Baronie competitie is Die Meede 3 kampioen geworden in de 2 de klasse. Hieronder het wedstrijd verslag van de kampioenswedstrijd.

DieMeede3Kampioen

Die Meede 3 Kampioen!

Die Meede 3 speelde de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Hirundo 2.
Al Die Meede 3 3 punten haalde waren ze kampioen, uiteraard gingen de mannen van Die Meede er alles aan doen om deze binnen te halen. 
In deze poging kampioen te worden trad Die Meede aan met Jan, Frank en Jan. Hirundo ging proberen het feestje te verpesten met de volgende opstelling: Wil, Rik en Mike.
De eerste wedstrijd was tussen Wil en Jan. Jan begon goed aan de wedstrijd en wist de eerste game met 7-11 te winnen. Ook de 2de game werd door Jan gewonnen met 9-11, al leek deze toch al wat spannender te worden. De 3de game was ook de beslissende game, deze werd met 4-11 gewonnen. Het eerste punt was binnen.
Daarna was het Rik tegen Frank. Na een matig begin van Frank die in een spannende game de eerste game toch moest afstaan met 15-13. De 2de game was ook spannend, maar deze keer was deze wel voor Frank met de uitslag 7-11. Daarna ging het wat vloeiender in de 3de game want deze werd met 4-11 gewonnen door Frank. Ook de 4de game werd door Frank gewonnen en wel met 3-11. Het 2de punt van de avond was binnen.
Kon dan Jan het beslissende punt al in de 3de wedstrijd binnenhalen? Dan moest er gewonnen worden van Mike. Alleen had Mike andere plannen en dat bleek al in de eerste game, want die werd met 11-8 gewonnen door Mike. Gelukkig kon Jan in de 2 de game het verschil maken en won hij deze met 8-11. De 3de game was vervolgend ook voor Jan met 6-11. Daarna was het echter toch weer Mike die in de 4de game weer toesloeg. Deze game werd verloren met 11-9. In de 5de en beslissende game moest het dan gebeuren en in een zeer spannende game, lukte het helaas net niet voor Jan. Deze ging verloren met 13-11.
Dan moest het maar gaan gebeuren in de dubbel. Wil en Mike namen het op tegen Jan en Frank. Dit bleek een uitstekende dubbel te worden voor Die Meede. De eerste game werd Hirundo weggespeeld met 3-11. De 2de game was nog beter voor de mannen van Die Meede, deze werd gewonnen met 2-11. De 3de game was wat spannender maar de mannen van Die Meede bleven geconcentreerd. De 3de game werd uiteindelijk met 6-11 gewonnen. Met het 3de punt in de tas was het kampioenschap binnen!
Die Meede 3 was nu officieel kampioen!
De wedstrijd werd natuurlijk nog verder uitgespeeld. Rik tegen Jan was de volgende wedstrijd op het schema. Op jacht naar nog meer punten begon Jan ook sterk aan deze wedstrijd. De 1ste game werd gewonnen met 5-11. De 2de game was ook voor Jan met 10-12. Daarna werd het toch opeens nog spannend want Rik ging opeens beter spelen. De 3de game was ook voor Rik met 11-3. Ook de 4de game was voor Rik met 11-7. Dan moest het maar in 5 games gebeuren voor Die Meede. Jan kon het op tijd herstellen en won met 9-11 de 5de game.
Daarna was het Wil tegen Jan. De eerste game werd uitstekend door Jan gewonnen met 7-11. Daarna was het even zweten, want Wil pakte de 2de game met 11-9. Maar daarna was Jan weer bij de les en pakte hij de 3de game met 5-11. In de 4de game viel de beslissing in het voordeel van Die Meede, want Jan won deze met 5-11.
Daarna was het Mike tegen Frank. Mike kon in de eerste game nog wel tegenstand geven maar verloor met 6-11 van Frank. Daarna was het Frank die de lakens uitdeelde. In de 2de en 3de game werd er met 3-11 gewonnen.
De laatste 3 wedstrijden van de avond waren toen aangebroken. 
Rik tegen Jan was de eerste wedstrijd van deze 3. Rik begon zeer sterk en de eerste 2 games werden met 11-5 gewonnen. Gelukkig kon Jan de 3de game naar zich toe trekken. Hij won deze met 8-11. Daarna was het toch Rik die ook de 4de en beslissende game wist te winnen met 11-8.
Daarna was het Mike tegen Jan. De eerste game was vrij duidelijk voor Jan want er werd gewonnen met 2-11. Daarna werd het toch nog even spannend in de 2de game al wist Jan deze ook met 7-11 te winnen. Dan moest ook de 3de game nog gewonnen worden door Jan om de wedstrijd op het scoreformulier bij te mogen schrijven. Gelukkig voor Jan ging dit uitstekend en werd er met 4-11 gewonnen.
Daarna was als laatste de wedstrijd tussen Wil en Frank aan de beurt. Frank was zeer goed op dreef in de eerste game welke overtuigen naar Frank ging met 2-11. De 2de game was ook overtuigend voor Frank met 4-11. Je merkt aan de scores dat Wil toch elke keer wat beter werd en dus moest Frank er voor zorgen dat er niet veel langer door gegaan werd. In de 3de game werd wederom gewonnen alleen nu met 7-11.
Met deze 2-8 overwinning was het een zeer geslaagde avond voor Die Meede 3 en kon het kampioenschap van de 2de klasse en promotie naar de 1ste klasse gevierd gaan worden!

Onder en boven het verslag een mooie teamfoto van het Die Meede 3 team, helaas zonder vaste invaller, en het laatste lid van de 3 J’s van Die Meede, Joey.

DieMeede3Kampioen