Die Meede 4 in actie voor de 4de week Baronie competitie

Die Meede 4 moest op vrijdag 23 februari een uitwedstrijd spelen tegen Tios Terheijden 1. Namens Die Meede waren Peter, Arne en Marinko afgereisd naar Terheijden. Namens Tios Terheijden waren aanwezig: Joop, Pierre en Harm.
De eerste wedstrijd was tussen Joop en Peter. Peter begon sterk aan de wedstrijd en wist de eerste game overtuigend te winnen. Daarna werd het spannend in de tweede en de derde game was het nog spannender. Maar Peter bleef rustig en wist deze twee games ook binnen te halen. Hierdoor werd de eerste wedstrijd gewonnen in 3 games (2-11, 9-11 en 12-14).
De tweede wedstrijd was tussen Pierre en Arne. Arne had het lastig tegen Pierre maar wist toch de eerste game te winnen. De tweede game was wederom spannend, maar ook deze werd gewonnen. Uiteindelijk werd ook de derde game gewonnen door Arne. In 3 games (6-11, 9-11 en 6-11) werd de wedstrijd gewonnen.
De derde wedstrijd was tussen Harm en Marinko. Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Marinko die in de tweede game bijna foutloos bleef. Uiteindelijk waren er 3 games (5-11, 1-11 en 6-11) om de wedstrijd in de tas te houden.
Daarna was het tijd voor de dubbel. Joop en Pierre tegen Peter en Marinko. De eerste game was een prooi voor het iets beter ingespeelde duo van Tios Terheijden. Maar de mannen van Die Meede geven nooit op en dat was maar goed ook, want in de andere games was het spannend, maar de mannen wisten deze wel te winnen. Uiteindelijk werd de dubbel in 4 games (11-3, 9-11, 10-12 en 7-11) gewonnen.
Pierre en Peter gingen het daarna tegen elkaar opnemen. Nog in vorm van de dubbel leverde dit een mooie en spannende wedstrijd op. Maar in deze wedstrijd was Pierre de iets betere speler, want de uitslagen lagen dichtbij elkaar. In 3 games (11-9, 11-6 en 11-8) werd er verloren.
Daarna was het Joop tegen Marinko. De mannen hadden even kunnen bijkomen van de dubbel maar moesten ook nu weer aan de bak. Ook dit leverde een mooie wedstrijd op, maar Marinko was de betere speler en hij wist de wedstrijd in 3 games (7-11, 5-11 en 9-11) te winnen.
Daarna was het Harm tegen Arne. In een spannende wedstrijd moest Arne alles op alles zetten om de wedstrijd te kunnen winnen. Na een goed begin en de eerste twee games in de tas, ging Harm opeens beter spelen. Hierdoor kwam de spanning weer terug in de wedstrijd, maar Arne herpakte zich goed en ook al was het maar nipt, wist hij wel de beslissing te forceren. In 4 games (9-11, 6-11, 11-5 en 11-13) werd er gewonnen.
Daarna was het alweer tijd voor de laatste 3 wedstrijden. Pierre tegen Marinko. Pierre die goed speelde had het lastig tegen Marinko en Marinko gaf weinig weg in de wedstrijden. Marinko had echter wel het betere spel, waardoor de wedstrijd in 3 games (6-11, 5-11 en 7-11) werd gewonnen.
Daarna was het Harm tegen Peter. De eerste game was spannend en ging heel gelijk op en eindigde dan ook pas laat. Daarna bleef het spannend tussen de beide heren. Maar Peter mocht juichen na de wedstrijd want hij pakte de overwinning in 3 games (10-12, 8-11 en 8-11).
Als laatste was het Joop tegen Arne. Ook dit was een spannende wedstrijd waarbij het publiek ook wel op de banken hadden mogen staan. Want voor elk punt werd gestreden. Helaas voor Arne werd de wedstrijd wel nipt verloren in 3 games (12-10, 11-6 en 12-10).
Die Meede 4 wint met 2-8 bij Tios Terheijden en heeft de eerste plek wat steviger in handen met een voorsprong van 6 punten op de nummer 2.