Die Meede aanwezig bij de Open Utrechtse

Op Zaterdag 2 September gingen Wim en Peter naar de open Utrechtse bij TTV SVE in Utrecht. De zaal ging open rond een uur of 9 maar er stonden al veel ijverige deelnemers al voor 9 uur buiten.
Rond een uur of 9 kwamen de deelnemers met goede moed binnen en werd er ingespeeld. Daarna werden alle deelnemers naar de kantine geroepen voor de poule indeling. De poules C,D,E en F moesten om 10:00 uur beginnen. Er werden allemaal vijfkampen gespeeld, maar Peter werd in een vierkamp ingedeeld.
Peter speelde tegen de volgende tegenstanders van SVE: Sander, Johnny en Krzystof. Helaas waren deze tegenstanders te sterk voor Peter. Peter kon alleen slechts 1 game pakken van Sander en Krzystof. Dat betekende helaas geen vervolgronde voor Peter. De standen waren tegen Sander 7-11, 12-10, 7-11 en 9-11. Tegen Johnny 11-13, 6-11, 5-11 en tegen Krzystof 7-11, 6-11, 11-7 en 5-11.

Open_Utrechtse_1

Wim werd wel in een vijfkamp ingedeeld met tegenstanders van verenigingen als SVE ,VTV in Nieuwegein en Vitesse 35′ in Hengelo. Als eerste moest Wim tegen Marc van VTV de uitslag was 11-6, 11-6 en 11-8. Een mooie eerste winst voor Wim.
Daarna ging Wim tegen Remko van Vitesse 35′ een wedstrijd spelen ook deze wedstrijd kon Wim op zijn naam schrijven, de uitslag werd 11-1, 11-4 en 11-5.
De andere wedstrijden won Wim ook, Wim mocht door naar de vervolgronde.
Rond 12:00 uur werd er geluncht en konden de deelnemers die door waren naar de vervolgrondes nog even inspelen tot ongeveer 14:00 uur.
Daarna mochten de categorie F en E hun kwartfinales spelen.
Wim die in de categorie D zat mocht zijn halve finale rond 15:00 uur spelen. Wim kon ook deze winnen en behaalde uiteindelijk de finale welke ook gewonnen werd! Weer een mooie eerste plek voor Wim die weer een prijs aan zijn prijzenkast mocht toevoegen.

Open_Utrechtse_2
Open_Utrechtse_3

Dus besloten Wim en Peter eerder naar huis te gaan de rest van de deelnemers speelde gewoon door. Naar verluid werd er rond 20:00 uur tot 2:00 uur een feestavond georganiseerd. Voor Peter en Wim was het weer een sportief dagje tafeltennis.

(Dit verslag is later bijgewerkt omdat de uitslag van Wim niet kloppend was. Dit is inmiddels aangepast.)