Die Meede aanwezig bij het BBQ toernooi

Op Zaterdag 9 September gingen Wim en Peter naar het barbecue toernooi bij TTV Armada in Horst.
Na een uur en 10 minuten rijden was het tweetal gearriveerd rond een uur of 11:00uur.
Er werd ingespeeld tot een uur of 12:00 uur. Daarna opende toernooivoorzitter Bram het toernooi en begonnen de voorrondes in driekampen.
Wim begon zijn 1e wedstrijd tegen Jelte van TTV Veta te Velden. Een succes voor Wim met 3-0.
Peter ging zijn 1e wedstrijd spelen tegen Werner. De stand werd 11-8, 11-4 en11-1. Peter won de 1e wedstrijd. De 2e wedstrijd speelde Peter tegen Wiel van TTV Batave te Baarlo. Ook deze wedstrijd kon Peter in zijn zak steken en zo ging Peter door naar de vervolgronde.
Daarbij werd Peter in de C klasse geplaatst en Wim werd in de A klasse ingedeeld met verenigingen van o.a. TTV Seta, Veta, Maastricht, Swift’36 en Red Stars.
Een van de wedstrijden was Wim tegen Miriam van Maastricht de uitslag werd 11-7, 5-11, 5-11, 11-7 en 11-9, een 5 gamer, waarbij in deze hele spannende wedstrijd de winst voor Wim was. Daarna een wedstrijd tegen Marcel van Swift’36. De uitslag werd uiteindelijk 13-11, 11-3 en 11-5.
Uiteindelijk werd in de A klasse, waarin een achtkamp werd gespeeld, Wim 3de.
Peter speelde in de vervolgronde in de C klasse een vijfkamp helaas werd Peter na een paar mooie partijen 5e. Hij speelde tegen tegenstanders van verenigingen zoals Red Stars, Never Despair, Seta en Swift’36.
Na een leuke dag tafeltennis werd rond een uur of 17:50 de prijsuitreiking gehouden waarbij de 1e en de 2e een prijs kregen. In de A-klasse was nummer 2 Michael van Seta en de 1e prijs ging naar Guus van Seta.
Na de prijsuitreiking werd rond 18:00 uur de barbecue opgezet en werd er lekker vlees op de barbecue gelegd zoals: hamburgers, barbecue worstjes en speklappen.
Een gezellige en geslaagde dag.

bbq-toernooi