Die Meede aanwezig bij het Open Schaaijkse

Op Zondag 29 Oktober gingen Wim en Peter naar het Open Schaaijkse in Schaaijk bij TTV Revanche.
Rond een uur of kwart voor 9 was het tweetal al vroeg aanwezig. Een van de deelnemers deed de deur voor hun open en de rest van de deelnemers kwamen rond een uur of kwart over 9 binnen. Er werd eerst koffie en thee voor de deelnemers ingeschonken. De andere deelnemers konden alvast een balletje inspelen. Ook Peter ging daarna met een van de deelnemers alvast een balletje inspelen.
Rond een uur of 10 werd het toernooi door voorzitter Roel geopend. De eerste poule was een poule waarbij de deelnemers in een 8-kamp of een 5-kamp, gebaseerd op hun rating, werden ingedeeld. De eerste 2 van de poule gingen door naar de winnaars poule en de rest van de deelnemers naar de troostrondes.
Wim werd ingedeeld in een 8-kamp en Peter in een 5-kamp.
Peter moest het opnemen tegen leden van verenigingen als TTV de Kroon te Malden en van TTV Revanche. Als eerste moest Peter het opnemen tegen Grad, die tafeltennis alleen kon van de camping. Maar hij speelde met zijn goede balritme gevoel als een echte professional! Complimenten aan Grad want hij versloeg daarom Peter ook. De uitslag werd 7-11, 6-11, 11-7 en 12-14.  Uiteindelijk kon Peter in de 5-kamp de 4de plek behalen en ging naar de troostronde.
Ook Wim ging na veel gewonnen wedstrijden ook door naar de troostronde.
Na een kleine korte pauze, met natuurlijk een lekkere lunch waarbij tomatensoep, broodje bal of een tosti besteld kon worden, was daar uiteindelijk het moment dat rond een uur of 2 de winnaarsronde en troostrondes gespeeld konden worden, waarbij Peter en Wim uiteindelijk ook in de finale belanden.
Wim moest de finale opnemen tegen deelnemer Adam waarbij Wim de winnaar werd en uiteindelijk 1e werd in de troostronde. Ook Peter belande in de finale (na veel moeite hebben gedaan). Hij nam het in de finale wederom op tegen deelnemer Grad, waarbij Grad uiteindelijk terecht won in 3 games. Peter behaalde de 2e prijs in de troostronde.
Rond een uur of half 6 was de prijsuitreiking waarbij Peter en Wim hun prijs door Roel in ontvangst mochten nemen. Na de prijsuitreiking werd na een staande ovatie van de organisatie een groepsfoto genomen. Het was een geweldig toernooi!