Die Meede aanwezig bij het OTC toernooi in Rotterdam

Op 6 Maart 2023 gingen Wim Bloemer en Peter Blomsteel naar het OTC toernooi in Rotterdam bij TTV Alexandria ’66.
Rond kwart over 9 kwam het tweetal ter plekke aan in de kantine. Er werd eerst koffie en thee ingeschonken en er werd cake uitgedeeld. Hierna waren alle OTC leden en niet leden weer aanwezig voor wederom een gezellig dagje tafeltennis.
Na eerst ingespeeld te hebben, werd rond 10 uur de eerste wedstrijd gespeeld. Het was een toernooi dat bestond uit een best of 3 (wel gewoon met 11 punten). Er werd er weer druk op los gespeeld door iedereen.
Nadat iedereen tot ongeveer half 1 had gespeeld was er een lunch met groentesoep en een broodje ei, ham of kaas.
Na wat bij gekletst te hebben gingen de deelnemers weer verder met het toernooi. Veel spelers uit Nederland en een paar uit Belgiƫ deden hun uiterste best.
Peter zat in een 8 kamp en hij wist er toch 3 te winnen. Bij Wim ging het beter hij slaagde erin om alle wedstrijden te winnen in zijn Poule en werd daardoor de winnaar.
Rond een uur of 3 werd de prijsuitreiking gehouden waarbij de eerste 3 in een poule een prijs kregen. De prijzen waren chocolade voor Pasen. Als je 3de was kreeg je een klein chocolaatje, als je 2de was een chocolade paashaas en als je nummer 1 was, dan kreeg je een groot chocolade paasei gevuld met kleine eitjes. Doordat Wim eerste was geworden kreeg Wim deze.
Na de prijsuitreiking ging iedereen weer uiteen waarbij sommige nog een drankje gingen bestellen en andere al richting huis gingen.

Dit toernooi verslag is aangeleverd door Peter Blomsteel.