Die Meede aanwezig bij het Ultimate Tafeltennis Toernooi in Waalwijk

Vrijdag avond 7 juli stond voor een aantal leden van Die Meede in het teken van het Ultimate Tafeltennis Toernooi in Waalwijk. Het toernooi dat georganiseerd wordt T.T.V. Waalwijk is altijd een gezelligheidstoernooi waarbij andere verenigingen het toernooi ook steeds beter weten te vinden.
Namens Die Meede waren er 3 teams aanwezig: Jack en Joël, Wim en Peter en als laatste: Marinko en Ramiro.
Hoewel er teamnamen opgegeven konden worden werden ditmaal gewoon de namen van de spelers gebruikt om de wedstrijden aan te kondigen. 
Die Meede arriveerde rond 19:30 uur op locatie en kon nog even inspelen voordat om 20:00 uur het toernooi daadwerkelijk ging beginnen. Er werden direct al wedstrijden gespeeld en al snel moesten ook de mannen van Die Meede aan de bak. 
De eerste wedstrijd werd gespeeld door Jack en Joël. De 2J’s speelde een goede wedstrijd tegen Lisa en Sander en wisten deze ook te winnen. 

Daarna mochten Marinko en Ramiro aan de bak en ook hun eerste wedstrijd gaan spelen tegen Robin en zijn maat. Helaas voor de mannen van Die Meede werdt er niet gewonnen.

Daarna mochten ook Peter en Wim hun eerste wedstrijd gaan spelen. Ze namen het op tegen Tim en Jan Willem. Helaas voor Wim en Peter ging de winst helaas ook naar het andere team.

Daarna mochten de 2J’s weer aan de bak ze moeten het opnemen tegen Davey en Steven. In een mooie wedstrijd waren het helaas de tegenstanders die van Die Meede wisten te winnen.

Daarna namen Marinko en Ramiro het op tegen 2 heren van T.T.V. Waalwijk. In een spannende wedstrijd waren de mannen van Die Meede uiteindelijk de winnaars.

Daarna werd alles op scherp gezet want het was tijd voor de eerste Die Meede clash op de avond. Jack en Joël tegen Marinko en Ramiro.
De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een eenvoudige overwinning van het team van de 2J’s.

Peter en Wim mochten het daarna nog opnemen tegen 2 deelnemers van T.T.V. Waalwijk. Helaas werd deze wedstrijd door Die Meede verloren.

Als laatste video wedstrijd hebben we Peter en Wim tegen 2 deelnemers van T.T.V. Waalwijk.
Ook deze wedstrijd werd helaas verloren.

Uiteindelijk toen alle wedstrijden gespeeld waren, was het tijd voor de prijsuitreiking. Die Meede was helaas net buiten de prijzen gevallen met het team van de 2J’s die genoegen moesten nemen met de 3de plek. 
Het team van Davey en Steven was uiteindelijk 2de geëindigd. En uiteindelijk was de eerste plek voor het team van Never Despair. 
Daarna werd er nog even vrij gespeeld en nagepraat en keerde de mannen van Die Meede rond een uur of 2 weer huiswaarts. 
Een geslaagd en vooral gezellig toernooi wat zeker volgend jaar (of wellicht al binnen een half jaar) weer op de agenda komt te staan.
Als afsluiter nog even een kleine dankbetuiging aan T.T.V. Waalwijk. Namens Die Meede: Bedankt voor de organisatie en de goede zorgen en vooral voor de gezellige avond!