Die Meede aanwezig op het Maasland Toernooi in Oss

Die Meede was vandaag (7 april 2024) aanwezig bij het Maasland Team Toernooi in Oss. Namens Die Meede waren Ramiro en Wim de deelnemers. Peter zou ook meedoen namens Die Meede, maar helaas was zijn teamgenoot ziek geworden waardoor hij op het allerlaatste moment niet meer mee kon doen.

Om 7:45 vertrokken de mannen vanuit Made naar de locatie in Oss. Eenmaal aangekomen moesten de mannen zich aanmelden, daarbij kwamen ze gelijk al een hoop bekende tegen in de rij. Na aangemeld te zijn, waren Ramiro en Wim voornemend om warm te spelen, omdat de mannen ruim op tijd aanwezig waren, kon dit ook zonder problemen. Na 20 minuutjes besloten ze de dag maar te beginnen met wat drinken. Ondertussen werd het toernooi geopend, waarna de mannen naar  de aangewezen tafel gingen.

De eerste wedstrijd was tegen Taverbo 2 bestaande uit Walter en Thomas. Op de dubbel na werden de wedstrijden verloren. De dubbel was wel een groot succes en een aparte wedstrijd omdat zowel Ramiro als Wim met noppen speelde. Voor Ramiro is dit normaal maar Wim wilde wat anders proberen. In deze dubbel pakte dit uitstekend uit en werd deze ook overtuigend gewonnen. De enkels waren wel spannend maar de uitslagen vielen net de verkeerde kant op. 

Omdat Taverbo 2 verloren had van Smash 23 1, moest er een resultaat gehaald worden tegen Smash 23 1. De eerste enkel werd nog gewonnen door Ramiro. Daarna werd alles verloren. De wedstrijden waren wel spannend en er was voldoende strijd, maar er was ook voldoende tijd om zo nu en dan wat te lachen. Want Wim had zijn magische batje uit de tas gehaald en met wat bijzondere slagen en bewegingen waren zijn wedstrijden een feest voor zowel hemzelf als voor het publiek.

Omdat de mannen beide wedstrijden met 4-1 hadden verloren, waren de mannen na de eerste ronde uitgeschakeld. Ondanks de vroege uitschakeling hadden zowel Wim als Ramiro een leuke dag gehad en waren de heren weer een ervaring rijker. Met de klassieker tussen Feyenoord en Ajax op de radio, gingen de mannen weer naar huis waarbij meerdere keren in de auto gejuicht kon worden door doelpunten van hun favoriete club.