Die Meede actief op het Batswingers Toernooi

Die Meede was dit jaar met 3 Teams afgereisd naar Gilze voor het jaarlijkse Batswingers toernooi van TTV De Batswingers. De Teams bestaande uit: Marinko en Gerard, Jack en Wim en Ramiro en Fred waren ingedeeld in 3 verschillende klassen.

Jack en Wim waren geplaatst in de klasse senioren 3 poule A.
Hierin namen ze het op tegen: Lauw Kopmels en Kim Leemans van Belcrum en tegen: Sanne van der Schoot en Lynn Schijven van Tios.
Na een spannende poule fase waarin het lang alle kanten op kon waren Jack en Wim op plek 2 van de poule geëindigd. Hierdoor gingen ze door naar de halve finales. Hierin gingen ze het opnemen tegen: Sophie Dijkers en Esmee Teerlink van Markizaat. Helaas bleken deze twee te sterk en was dit dus het eind station voor Jack en Wim.
In de andere halve finale waren het Michel Lammers en Stijn van der Torre die te sterk waren voor Sanne van der Schoot en Lynn Schijven waardoor hun het tegen Sophie en Esmee gingen opnemen. In deze finale waren uiteindelijk Michel en Stijn de winnaars.

In de klasse senioren 6 poule A waren Ramiro en Fred actief.
Hierin namen ze het op tegen: Michiel Brouws en Jamie Campbell van Belcrum en tegen: Toon van Bokstel en Stefan van Meir van Breda.
Helaas was het toernooi na de eerste ronde voorbij voor Ramiro en Fred omdat er verloren werd met 3-2 van Toon en Stefan en met 4-1 van Michiel en Jamie. 
De eerste halve finale werd gespeeld door: Michiel Brouws en Jamie Campbell tegen: Finn van Vlimmeren en Tijmen Verweij. De andere halve finale was: Amber de Been en Mika Verschuren tegen Toon van Bokstel en Stefan van Meir. Uiteindelijk wisten Michiel en Jamie en Amber en Mika de finale te behalen.
De finale van deze klasse werd uiteindelijk gewonnen door: Amber en Mika.

In de klasse senioren 7 poule A waren Marinko en Gerard actief.
Hierin namen ze het op tegen: Youri van de Berg en Stijn Meulenbroek van Tanaka en tegen: Kitty Broeders en Tamara Bastiaanssen van de Batswingers.
De poule fase werd gewonnen door Marinko en Gerard die beide een goede serie van wedstrijden neerzetten. De 2de plek was voor Kitty en Tamara. 
In de halve finale moesten Marinko en Gerard het opnemen tegen: Mae van Hees en Thanh Thanh Nguyen van Markizaat. Helaas was de halve finale na een aantal goede wedstrijden voor Marinko en Gerard het eindstation. 
De finale werd uiteindelijk gespeeld door Mae en Thanh en die namen het op tegen: Martine Geertse en Syb Faes van de Batswingers. Uiteindelijk waren het Mae en Thanh die de finale wonnen en ze deze klasse op hun naam schreven.

Ondanks dat er dit jaar geen prijzen mee terug naar Made gingen was het toch een mooi en goed toernooi. Na de finale van het WK voetbal te hebben gekeken werd besloten nog een hapje te gaan eten door een aantal van de Die Meede leden. Waardoor een mooie dag met een volle maag werd afgesloten