Competitie nieuws

“ HAPPY ” start voor Ut Driede.

Vrijdag 1 februari : Start voorjaarscompetitie 2019 voor het 3e team ( Ut Driede ) van TTV Die Meede. Een thuiswedstrijd tegen de onbekenden uit Middelburg. Voor Ut Driede speelden : de jarige “ HAPPY ” Michel van Dordregt,

“ de naar zijn supervorm zoekende ” Marco Stad

en “ BASIS “ Marcel van Groesen.

In de bar van cafe bar AMERHAL werden de gasten uit Middelburg ontvangen. Hier traden aan Ewout van Dijken- Landelijk C jeugd speler, Jan Willem “ 2 meter + “ Adriaanse en Peter “ Friendship ” Glass. Een wedstrijd waar van te voren van werd gezegd we gaan maar van 5-5 uit en dan zien we aan het eind van de avond wel of het meegevallen of tegengevallen is. Het was, de aan zijn laatste seizoen bij Die Meede bezig zijnde, Marco die het spits afbeet tegen Ewout. zoals in het voorwoord al vermeld is zoekt Marco nog steeds naar zijn topvorm. Zo ook in deze 1e wedstrijd. Niet voor 100% geconcentreerd moest Marco uiteindelijk de felicitaties aan Ewout geven. In de 2e wedstrijd was het Marcel tegen lange Jan Willem. Na een flitsende start van Marcel was het Jan Willem die zich terug in de wedstrijd speelde. De af en toe te korte ballen van Marcel werden meedogenloos afgestraft met een snoei harde bal van Jan Willem. Het was ook hier Die Meede dat Middelburg de felicitaties moest geven. Stand 0-2. Wedstrijd 3 : De jarige Michel tegen Peter. Na 2 gelijk opgaande sets was de tussenstand 1-1. Met wat aanwijzingen van zijn medespelers was het Michel die zichzelf het 1e kadootje gaf van vandaag. hij won set 3 en 4 en zo ook de partij. Het dubbel dat hierna volgde was een prooi voor Middelburg zodat de tussenstand op 1-3 was gekomen. In wedstrijd nummer 5 was het Marcel die zich helemaal in zijn element voelde door de jeugdige Ewout was les in effectiviteit te geven. Marcel draaide op volle BASIS toeren naar een 4 sets overwinning. Dat de ban hiermee gebroken was bleek wel uit het feit dat hierna Marco ook in 4 sets won van Peter. en dat het hiermee nog niet gedaan was bleek wel toen Michel de lange Jan Willem ook in 4 sets versloeg. Tussenstand 4-3. De denderende trein van Ut Driede bleek helemaal niet meer te stoppen want de laatste 3 wedstrijden waren ook ene prooi zodat klokslag half 1 de eindstand opgemaakt kon worden. 7-3 voor Ut Driede. Michel met 3 kadootjes was de kopman deze avond. Marco en Marcel wonnen er beide 2. Wat deze overwinning waard is zal pas blijken als de andere 4 teams op zaterdag in actie zijn geweest. 4e Teamman van Ut Driede : Nico de Hoon beleefde een mindere avond. In het verre Doetinchem zag hij zijn club NAC met 3-0 verliezen.

Het bleek een lange rit naar huis te zijn geweest maar de 7-3 overwinning van zijn teammaatjes leverde toch nog een “ SMILE ” op zijn gezicht. Na een gezellige nadronk vertrokken de mannen van Middelburg retour naar hun eigen Zeeland. Volgende week staat voor de mannen van Ut Driede de “ DERBY ” tegen Belcrum in Breda op het programma.