Competitie nieuws

Lekkere start Ut Twedde.

Die Meede 2 ( of te wel Ut Twedde ) startte deze najaarscompetitie 2020 met een thuiswedstrijd.

Tegenstander was O.T.T.C. 1 uit Oss.

In de gelederen bleek achteraf 1 bekende en wel Roger van Hammen. De andere 2 mannen, Bouke Hagreis en Martijn Vos, waren onbekend dus Ut Twedde had zich vooraf blij gerekend met een puntje of 4 á 5.

Toen enkele uurtjes voor de start van de wedstrijd ook nog de sterkste man van Ut Twedde zich ziek afmeldde , Robin , kon het best wel eens een moeilijke wedstrijd worden voor Nico, Marcel en Michel.

Die Meede 2 begon sterk aan de wedstrijd in 3 zeer lange partijen.

Nico, die in de voorbereiding al een N.K. D-licenties gespeeld had en hier net buiten de prijzen viel met een 21e plek, won na 2-0 voorsprong uiteindelijk toch nog met 3-2.

Het was Marcel die gewoon weg slecht begon en binnen zeer korte tijd 0-2 achterstond. Maar die ouwe krijger liet niet met zich spotten en vocht zich terug in de match. Na 11-9 en 15-13 was de weerstand van Roger gebroken en kon hij hem aan het eind van de 5e set bij elkaar vegen. 3-2 winst en een 2-0 voorsprong.

Michel , die zijn trainingsuren goed gemaakt had maar alleen niet achter de tafel maar op het tennisveld , pakte in 4 sets toch een gedegen overwinning zoals we van hem verwacht zijn.

Dat was een lekker begin met een tussenstand van 3-0 op de borden in sporthal Amerhal.

Die Meede 2 liep verder uit naar 5-0 voordat de machine even sputterde.

Met 2x winst voor O.T.T.C. was het gesputter over en trok Die Mede 2 door naar een 7-2 overwinning. Nu zult U als trouwe lezer van onze Die Meede verslagen denken hé 9 wedstrijden i.p.v. 10 ? Dat klopt , vanwege de corona perikelen mocht er niet gedubbeld worden.

Al met al een fantastische start en met de gezellige tegenstander was er nog tijd voor een lekkere Wittekop en de nodige warme hapjes.

 

Zo is de start voor Ut Twedde goed begonnen en was het weer een gezellige 3e helft.

 

A.s. vrijdag 25 september staat er een uitwedstrijd op het programma tegen de jonge honden van T.I.O.S. ’51 uit Tilburg.