Toernooi nieuws

Nog een week en dan is het zover…

Zondag 27 januari is het weer tijd voor het – inmiddels 46e – Die Meede toernooi! Ook dit jaar is de bezetting weer goed, met de poules op alle 27 tafels volledig gevuld. Met ruim 145 deelnemers, waarvan 30 jeugdspelers en meer dan 115 senioren. Met spelers uit de regio en soms van ver daarbuiten, tot uit België aan toe. En ook met een goede vertegenwoordiging van ons eigen cluppie natuurlijk!

Het toernooi omvat zowel enkel- als dubbelspel. Met twee jeugd- en zes seniorenklassen zal de Amerhal weer geheel gevuld zijn. Om de wedstrijden om 9.00 te kunnen laten beginnen, verzoeken we de deelnemers om om 8.45 aanwezig te zijn! De afsluitende enkelspel finales en daaropvolgend de prijsuitreikingen staan gepland vanaf 16:30 voor de jeugd en 18:00 voor de senioren.

Voor meer informatie over het toernooi zelf verwijzen we naar de toernooipagina op onze website. Daar vind je ook links naar de deelnemerslijst en naar de webpagina op toernooi.nl, waar de toernooischema’s en uitslagen gedurende het toernooi te volgen zullen zijn. Let wel, de poule-indelingen die nu al op toernooi.nl te vinden zijn, zijn nog voorlopig en kunnen to kort voor aanvang nog gewijzigd worden bij onverhoopte afmeldingen.

Ook de tombolacommissie heeft heeft weer haar best gedaan en vele mooie prijzen geregeld voor de jaarlijkse tombola tijdens het toernooi. De inkomsten uit deze tombola helpen TTV Die Meede elk jaar weer om een toernooi van dit kaliber te kunnen blijven organiseren.

Het belooft dus weer een mooie tafeltennisdag te worden aanstaande zondag. Supporters zijn van harte welkom, dus kom zeker even een kijkje nemen in de Amerhal!