verenigingsnieuws

Quinlan Buijs nieuwe clubkampioen Jeugd TTV Die Meede

Voor de jeugd stonden de clubkampioenschappen op vrijdag 24 mei op de agenda. Dit jaar werd er gestreden in 2 poules waarin in beide poules de spelers zeer aan elkaar gewaagd zijn. 

 

in de B-poule was het aan de drie nieuwelingen Mika, Thirsa en Milan om uit te vechten wie van de drie voor de eerste keer de beker omhoog mocht houden. Na een spannende eerste wedstrijd tussen Milan en Thirsa welke in 5 sets werd gewonnen door Thirsa bleek dit later doorslaggevend voor de eindstand. Mika wist namelijk zijn beide partijen te winnen en zo met de eerste prijs er van door te gaan. Thirsa werd daardoor dus tweede aangezien zij de onderlinge partij van Milan net had gewonnen. 
 
eindstand poule B: 
1. Mika
2. Thirsa
3. Milan
 
in de A-poule was de spanning merkbaar aanwezig. Amber die vorig jaar met de grote beker naar huis ging moest dit jaar flink aan de bak om de beker wederom mee naar huis te mogen nemen. Amber, Bo en Quinlan die afgelopen seizoen een knappe prestatie wisten weg te zetten in de competitie waren aan elkaar gewaagd. Ook hier bleek de onderlinge wedstrijd tussen Quinlan en Amber doorslaggevend aangezien zei beide van Bo hadden gewonnen. Quinlan won in een zeer overtuigende wedstrijd met 3-0 van Amber waardoor hij zich clubkampioen van het seizoen 2018/2019 mocht noemen. 
 
eindstand poule A: 
1. Quinlan
2. Amber
3. Bo
 
Na een gezellige en sportieve avond werden alle deelnemers met jeugdleider Wim nog even op de foto gezet. Na de foto werd er nog gezellig gepraat aan de bar van de Amerhal.