Wedstrijdverslag Die Meede 2 tegen Het Markiezaat 4

Op Zaterdag 28 Januari 2023 gingen Die Meede 2, in de volgende opstelling: Sven, Jack en Wim, naar de uitwedstrijd tegen Het Markiezaat in Bergen Zoom. Rond 16:45 uur was het drietal aanwezig op de vereniging.
Na ingespeeld te hebben, begon de 1e wedstrijd: Sven tegen Henri van de Velde. Waarbij Sven in 3 sets Henri versloeg.
Daarna was Jack aan de beurt tegen Esmee Teerling-Hagen. De eerste set werd met 3-11 door Jack gewonnen. De 2e set moest Jack helaas met 11-9, met veel zwoegen, aan Esmee geven. De 3e en 4e set won Jack met 8-11 en 3-11 waarbij de stand 0-2 werd.
Als 3e kwam Wim ter podium tegen Leoni Veldhuis. Helaas had Wim zijn Wedstrijd niet, dus werd hij met 3 sets van tafel af geslagen.
Toen Was daar de dubbel met Sven en Wim tegen Esmee en Leoni. Na een paar keer van telborden die verwisseld werden en na toch hele mooie rally’s moesten Wim en Sven het helaas verzuren waarbij de stand 2-2 werd.
Toen kwam de 2e ronde in de competitie met als 1e Sven tegen Esmee de 1e twee sets werden door Esmee gewonnen. De 2 sets daarna werden door Sven gewonnen, helaas na toch nog een spannende 5e set verloor Sven de wedstrijd met 11-8. De 2e wedstrijd was het Wim tegen Henri. Een 5 setter waarbij Wim helaas verloor waar door de stand 4-2 werd.
Daarna Jack tegen Leoni. Daarbij moest Jack de 1e set aan Leoni geven met 11-6. Daarna werd het 9-11, 9-11 en 6-11 waardoor de stand 4-3 werd. Daarna kwam mr tafeltenniser himself Wim weer met de wedstrijd tegen Esmee. Helaas na goed zijn best gedaan te hebben verloor Wim met 3 sets.
En als volgende wedstrijd was het Sven tegen Leoni, waarbij de 1e set 20-22 voor Leoni was. Daarna met heel veel gevecht dat helaas niet mocht baten verloor Sven met 3 sets.
Toen na heel wat nagepraat over de wedstrijd, waren Jack en Henri aan de beurt als hekkensluiters. Met het fantastische verdededigde spel en lelijke netballen van de tegenstander won in de 5e set Jack met 16-14.
Helaas was de uitslag 6-4 in het voordeel van het Markiezaat en na nog even gezellig bij elkaar gezeten te hebben gingen we voldaan naar huis.

Bovenstaand verslag is ingediend door Peter Blomsteel welke door Die Meede 2 wordt bedankt voor de aanmoedigingen tijdens deze wedstrijd.