Winst voor Die Meede op Taartentoernooi van MTTV’72

Op Zondag 27 November gingen Wim Bloemer en Peter Blomsteel naar het taartentoernooi van MTTV’72 te Mierlo, het was een teamtoernooi waar de beste tafeltennisser en de minder goede tafeltennisser in een team zaten. Bij aankomst werd er eerst koffie met vlaai uitgedeeld. Daarna konden 9 teams om ongeveer 10:00uur beginnen aan het toernooi. Er werd luidruchtig gespeeld, eerst moeten de beste spelers enkel tegen elkaar en ook de minder goede spelers ook enkel tegen elkaar.

Daarna moest het team dubbel spelen tegen het andere team. Er werd tijdens het toernooi koffie thee en vlaai geserveerd. De spelers moesten bij gebrek aan kantine een eigen lunchpakket van thuis meenemen.

Na een dag vol inspanning werd rond een uur of 4 de prijsuitreiking gehouden in de balletzaal gelegen bij sporthal de Weijer waar het taarttoernooi gehouden werd te Mierlo. 

Voor de team op de 9e plaats die niets gewonnen had werd een troostprijs uitgereikt 2 dozen met kleine gebakjes voor ieder persoon.

Daarna kregen de teams van de 3e t/m de 1e prijs ook hun prijzen, heerlijke taarten en de grote winnaars waren Wim Bloemer en Peter Blomsteel zij kregen 2 grote dozen per persoon met de grootste taart.

Rond een uur of half 5 gingen velen van het toernooi uit eten bij een eetcafé te Mierlo.

Na veel nabesproken te hebben over het toernooi ging iedereen voldaan naar huis. 

Een mooie dag om nooit te vergeten 

Peter Blomsteel

Taartentoernooi 2022
De Die Meede winnaars en deelnemers (Wim links, Peter rechts)